logo-responsive
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: SONA - unable to set image on top module block, logo from UI

SONA - unable to set image on top module block, logo from UI 2 months 1 week ago #14944

  • oemar
  • oemar's Avatar
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Posts: 1
  • Karma: 0
Hi Guys,
I'm using SONA template and was able to set image from the Template > Style menu (indicated by the small preview image). However the image doesn't load when previewing the site. Please help.
Attachments:
The administrator has disabled public write access.

SONA - unable to set image on top module block, logo from UI 2 months 1 week ago #14946

  • JohnO
  • JohnO's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • Posts: 5021
  • Thank you received: 825
  • Karma: 95
Hello Oemar,

Can you please email a temporary super admin login to This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. and I will check the issue for you.

Thanks,
JohnO
The administrator has disabled public write access.

SONA - unable to set image on top module block, logo from UI 2 months 1 week ago #14947

  • JohnO
  • JohnO's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • Posts: 5021
  • Thank you received: 825
  • Karma: 95
Hello Oemar,

Thank you for your email.
The image does work in the top modules block. It was not displaying because you did not have any modules published in any of the top positions in the template. I created a custom html module in the modules and put it in position top-1a and published it. Now you can see that the background is actually there :) . Hope this helps.

Thanks,
JohnO
The administrator has disabled public write access.
The following user(s) said Thank You: oemar
Time to create page: 0.168 seconds
Powered by Kunena Forum

Use code   DEC18 at checkout

     December    

10% off Everything!

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok